Bestellen en bezorgingElke werkdag stellen wij al onze boeketten samen met vers gesneden rozen van rozenkweker Seters, voor bezorging. Zo kunnen wij u kwalitatieve en betaalbare bloemen aanbieden op onze webshop en kunt u zorgeloos bestellen.

Onze boeketten leveren wij in een stevige doos met bloemenvoeding. De kosten voor de verzending zijn €7,95 per boeket, per bezorgadres in Nederland. De bestelling wordt bezorgd door het bedrijf Packs. Deze bezorgingsdienst is gespecialiseerd in het leveren van bloemen. Hierdoor kunnen wij dus met een gerust hart onze bloemen aan u laten bezorgen.

Als de bestellingen, op werkdagen voor 12:00 uur s’ middags binnen zijn gekomen, staat de bezorgdienst de volgende dag voor uw deur. Door omstandigheden kan het echter zo zijn dat de pakketbezorger langer nodig heeft om uw bestelling te leveren. Op zon- en feestdagen voltooien wij geen bestellingen. De rozen zijn door de aard van het product uitgesloten van het herroepingsrecht. Meer informatie kunt u vinden in de algemene voorwaarden.

Prijzen die in de webshop zijn vermeld, zijn inclusief btw.