Over ons

Rooscadeau en rozenkwekerij Van Seters BV. Eigenaar Gertjan van Segers is al ruim 40 jaar erkend rozenkweker.

Eigenaar

Gertjan van Seters

 

Rooscadeau

Rooscadeau is een webshop die samenhangt met de rozenkwekerij Van Seters BV. Na meer dan 40 jaar rozen kweken, verkopen wij nu ook ons prachtige assortiment bloemen via een online webshop. Met een team van ongeveer 15 werknemers doen wij er alles aan om de rozen zo mooi mogelijk bij u op tafel te krijgen. Op deze manier hopen wij zoveel mogelijk mensen van onze rozen te laten genieten.

Op deze webshop bieden wij zowel standaard boeketten als bijzondere rozencreaties aan. Denk aan rozentaarten en rozenharten. Zo kunnen wij iedere klant met een gepast cadeau verblijden. Bij het cadeau kan een kaartje met een persoonlijke tekst toegevoegd worden.

Rooscadeau vindt haar oorsprong in de Lier, een dorp in de gemeente Westland. Deze gemeente staat bovenal bekend om de fruit- en sierteelt.

Wij van Rooscadeau en rozenkwekerij Van Seters hebben drie uitgangspunten:

– Klantgerichtheid: Wij willen zoveel mogelijk aan de wensen van de klant voldoen. Bij speciale wensen gaan wij tot het uiterste om de klant tevreden te stellen.

– Kwaliteit: De rozen worden vers geknipt voor de bestellingen én hebben een lang vaasleven.

– Duurzaamheid: Bij het telen van de rozen wordt er zoveel als mogelijk aan duurzaam ondernemen gedaan. Wij wekken zo onze eigen elektra op en kopen rest-CO2 in bij de fabriek. Duurzame rozen, in Nederland geteeld, waar de consument met een gerust hart van kan genieten. Daar gaan wij voor!
Kijk gerust rond in onze shop met prachtige bloemcreaties en boeketten. Wij zijn trots op onze creaties en op onze sterke, mooie rozen van zeer goede kwaliteit.